Mijn favorieten

Huis kopen

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee
 

 

Wanneer u de ideale woning heeft gezien is het verstandig om een aankoopmakelaar mee te nemen. Maar hebt u twijfels of dit voor u wel het gewenste resultaat op zal brengen?

Wat is het aankoopproces?

U zoekt een prachthuis of heeft het gevonden en bent dol enthousiast. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal.

  • Wij gaan samen met u inventariseren. Ligging, prijs, soort woning en budget.
  • Na de bezichtiging beoordelen we o.a. de bouwkundige staat, marktpositie, locatie, waarde en natuurlijk uw woonwensen.
  • Wij kijken als aankoopmakelaar realistisch en objectief naar de woning zonder emotie.
  • De onderhandelingen voeren wij op basis van marktgegevens die voor ons ruim beschikbaar zijn.
  • Tijdens het aankooptraject kunnen wij voor u veranderingen in situaties sturen zodat voor u het gewenste resultaat bereikt kan worden binnen het contract. Wij controleren het koopcontract, notariële akte en afrekening.
  • Ook bij de woningoverdracht zijn wij aanwezig. Zoals de eindinspectie, notariële overdracht en sleuteloverdracht.
  • U gaat deze belangrijke stappen toch niet alleen doorlopen. Neem ons als uw deskundige mee.

Aankoopopdracht
Onze dienstverlening betreft een doorlopende aankoopopdracht. Hierbij staat u als koper centraal en wij behartigen alleen uw belangen als koper.
Niet alle woningen komen op FUNDA of andere media. Wij zijn als NVM makelaar als 1e op de hoogte van het nieuwe aanbod. Ook kennen wij onze collegae goed zodat we snel een afspraak kunnen arrangeren.
Het huis wordt door ons objectief beoordeelt. De onderhandeling wordt door ons gevoerd. U profiteert hierbij maximaal van onze marktkennis en ervaring. Natuurlijk toetsen wij de woning m.b.t. bouwkundige staat, kadaster, voormalige akten, bestemmingsplan, verontreiniging en toekomstige waardeontwikkeling. Dit alles geeft u een grote tijdwinst en goed beeld van de woning
Een huis koopt u niet elke dag. Het is van belang om goed voorbereid aan de slag gaat als u één van de grootste aankopen van uw leven gaat doen.

Als aankoopmakelaar ontzorgen wij u en gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale woning!

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op, zodat u zelf de voordelen kunt ontdekken. U woont dan binnenkort in het huis van uw dromen.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring